Torneig Base Maresme Week

EDICIÓ 2018: Segona edició amb Calella
Divendres 6 (Calella) i dissabte 7 de juliol (Caldes d’Estrac)

Aquí teniu els horaris:

Horaris_Week_Base_FB_1.2


Consultes a week@maresmeweek.cat


EDICIÓ 2017: Ens fem grans!
Divendres 7 (Calella) i dissabte 8 de juliol (Caldes d’Estrac)

Aquest 2017 tenim una novetat important a la Maresme Week de Base i és que allarguem el torneig a dos dies i l’organitzem conjuntament amb els companys del CHP Calella. 

Hem unit esforços per a fer un millor torneig per tal que els més joves i petits gaudeixin de 2 dies seguits d’handbol platja, i en entorns diferents!

D’aquesta manera el torneig començarà el DIVENDRES 7 a la tarda a la platja de Calella (fent de prèvia del seu torneig internacional) i acabarà DISSABTE 8 de Juliol a la Platja de Caldes d’Estrac.

Inscripcions a week@maresmeweek.cat

cartells_2017_base_v2


Llancament_CM_2

—————————-

EDICIÓ 2016:

Dissabte 9 de juliol de 2016 – CALDES D’ESTRAC

Enguany hi tornem! Ja tenim aquí el 3r Torneig Maresme Week que realitzarem el DISSABTE 9 de Juliol.

Després de l’èxit de la 2a edició (amb 28 equips), repetim emplaçament a la “Platja dels Tres Micos” al magnífic Passeig dels Anglesos de Caldetes (Caldes d’Estrac, comarca del Maresme). Un esdeveniment que és possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Caldetes, a més dels de Sant Andreu de Llavaneres, Mataró, Diputació de Barcelona i el CHP Calella.

HORARIS (versió 1.2):

HORARIS_BASE2016_1.2

GRUPS_BASE2016_1.2

– INSCRIPCIONS TANCADES –
(
consultes a week@maresmeweek.cat)

 


 

Competició 2015

Grups i Sistema de competició

HORARIS_BASE_15_1.2Tots els equips tenen assegurats tres partits. Al tram final hi haurà dues pistes lliures a disposició dels equips que vulguin acabar de “suar la samarreta” sempre demanant-ho abans a Organització, i fins que es comencin a desmuntar els camps.

Horaris 2n Torneig Base MaresmeWeek

HORARIS_BASE_15_1.3La sorra és de gran qualitat i molt ben tractada com es pot veure a les imatges.. Això sí, hi ha una presència important de petites petxines, amb el que recomanem que portin mitjons o escarpins per protegir els peus dels participants.