News

Gran èxit del torneig Maresme Week de Base 2017 que creix en tots els sentits

Premiats_Base-17

Un total de 45 equips, amb més de 400 esportistes (de 8 a 16 anys) i més d’un miler d’assistents van omplir aquest dissabte la Platja dels tres Micos de Caldes d’Estrac. Va ser en la jornada de finals de l’exitós 4t Torneig de Base Maresme Week d’handbol platja, que el divendres havia començat a Calella. I és que aquest 2017 és el primer any que aquest torneig de base organitzat pel Club Handbol Llavaneres-Caldes d’Estrac ajunta forces amb el CHP Calella, i el resultat ha estat més que satisfactori.

DENligpXcAIL0LK.jpg_large

Tot i la pluja intermitent que va caure al llarg del dia, el torneig que comptava amb quatre pistes de joc no es va haver d’aturar en cap moment i va poder acabar a l’hora prevista sense ajornaments i amb una gran expectació fins el moment de les finals. Recordem que la setmana anterior, al mateix escenari, s’havia viscut el torneig absolut Maresme Week.

Els campions del Torneig Base Maresme Week 2017 van ser els següents:

– Benjamí: HP Midgard
– Aleví: HP Midgard. Finalista: Hp Midgard A1.
– Infantil Femení: ARHS (La Roca). Finalista: Canovelles groc.
– Infantil masculí: Harresi Kaigan Manda. Finalista: HP Mdigard.
– Infantil Femení: Las Chicas de Berni. Finalista: Harresi Kaigan.
– Cadet Masculí: HP Granollers 1. Finalista: ARHS.

Tot i que és inevitable destacar els campions i finalistes que van protagonitzar unes finals realment espectaculars, com sempre diem al llarg del torneig i no ens cansem de repetir, el realment important és que els més petits gaudeixin de l’handbol platja. I no ens queda cap mena de dubte que va ser així.

L’entrega de premis va comptar amb la presència del primer tinent d’alcalde de Caldes d’Estrac, sr. Joan Baró, així com els regidors d’esports David Salvà i de Turisme Óscar Baró. També va ser present al torneig el regidor d’esports de Sant Andreu de Llavaneres, sr. Emili Minguell. Recordem que la Maresme Week ha estat organitzada un any més pel Club Handbol Llavaneres-Caldes d’Estrac, en col·laboració amb l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, i la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Federació Catalana d’Handbol.