News

Èxit del 2n Torneig Base Maresme Week que s’estrena a Caldes d’Estrac

Es va celebrar a la Platja dels Tres Micos de “Caldetes” el passat dissabte 11 de juliol

TorneigLa platja dels Tres Micos de Caldes d’Estrac va acollir el passat dissabte 11 de juliol el segon Torneig Base d’Handbol Platja Maresme Week. Amb la participació de 26 equips de Catalunya i Menorca (triplicant la participació del 2014), els organitzadors van valorar molt positivament el nou emplaçament de la “Maresme Week” després d’haver hagut de cancel·lar el Torneig Absolut el passat dissabte a Sant Vicenç de Montalt.

Aquest torneig de base va disputar-se en cinc categories (Cadet Masculí, Cadet Femení, Infantil Femení, Infantil Masculí i Aleví/Benjamí Mixt), amb els millors equips catalans omplint d’espectacle la durant més de deu hores. Els equips guanyadors van ser l’ARHS Team de La Roca (Cadet Masculí i Femení), Handbol Esplugues (infantil Femení), HP Granollers (Infantil Masculí) i ARHS (Aleví-Benjamí Mixt).

L’alcalde de Caldes d’Estrac, Joaquim Arnó; el de Sant Andreu Llavaneres, Joan Mora; així com la regidora d’esports de Caldes d’Estrac, Beth Segura, van ser els encarregats d’entregar els premis als millors equips d’aquesta jornada esportiva i festiva.

El Campionat de Catalunya podria celebrar-se a Caldes
Coincidint amb aquest Torneig Base, des de l’Organització del Tour Català ja es va confirmar que el Campionat de Catalunya d’Handbol Platja (Absolut i Base) serà organitzat pel Club Handbol Llavaneres Maresme, i hi ha la voluntat ferma i ja s’està treballant perquè també es celebri a Caldes d’Estrac. Això significa que la Maresme Week 2015 serà finalment la Fase Final de l’anomenat Tour Català, donant accés directe al Campionat d’Espanya.