News

Èxit de la 3a Maresme Week Absoluta disputada a la Platja dels Tres Micos

FF_Gir_Corbi

25 equips de Catalunya i Andorra omplen d’handbol platja Caldes d’Estrac

Aquest dissabte va ser dia d’handbol platja de nivell a Caldes d’Estrac, amb la disputa del 3r Torneig Absolut Maresme Week. Més de 250 esportistes vinguts de tot el territori català i Andorra van gaudir d’una magnífica jornada d’esport i diversió, en aquesta espectacular modalitat derivada de l’handbol. D’aquesta manera Caldes d’Estrac es consolida per segon any com a cita clau en el Tour Català que recorre tot Catalunya els mesos estivals, després d’haver acollit ja l’any passat les Fases Finals de Catalunya.

El més positiu de tot plegat són les felicitacions rebudes per l’èxit organitzatiu. Aquesta Maresme Week està organitzada pel Club Handbol Llavaneres Maresme en col·laboració amb l’Ajuntament de Caldes d’Estrac i la Federació Catalaa d’Handbol, i el suport de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, l’Ajuntament de Mataró i la Diputació de Barcelona.

Esportivament es va veure un gran nivell, amb dues finals intenses i de qualitat que van tancar la jornada al vespre. En categoria masculina la final de la Maresme Week la van protagonitzar els dos finalistes del 2014 i 2015. Finalment el trofeu de campió el va aixecar l’equip TCN, superant en una igualada final als penals shoot-out al Coco-Loco. Dos porters del màxim nivell estatal i jugadors bregats a la platja van protagonitzar una final realment espectacular. Just abans s’havia jugat la final en categoria femenina, on el The Corbi Team va fer un gran final de torneig per guanyar 2-0 al Roc&Bol Beach.

Una de les característiques diferencials del torneig és la disputa de les “Copes Caldes d’Estrac” entre els equips que no entren al quadre gran de campions, assegurant com a mínim un partit més a cada equip. En aquest cas els campions de la “Copa Caldetes” van ser els Albinegros en categoria masculina i l’equip local del #Fempinya en categoria femenina.