News

CHLSM i Plan B campions inèdits de la 4a Maresme Week 2017

De nou èxit organitzatiu de la parada que el tour català d’handbol platja fa a Caldes d’Estrac
Gran dissabte d’handbol platja a Caldes d’Estrac amb la disputa del 4t Torneig Maresme Week absolut, que va acabar amb triomf inèdits, CHLSM en categoria masculina i Plan B en la femenina. La Platja dels Tres Micos de Caldes d’Estrac va ser l’escenari de nou d’aquest consolidat torneig del Tour Català d’Handbol Platja amb un consolidat format d’un dia de competició, amb 24 equips (16 masculins i 8 femenins).

Final_masculina_17

Al matí es van jugar les fases de grups, i a la tarda les fases pel títol de la Maresme Week i les “Copa Llavaneres” i “Copa Caldetes” (amb els equips no classificats per la fase pel títol). Una jornada ininterrompuda de pràcticament 12 hores amb molt d’handbol platja, bon rotllo i un gran ambient entre tots els equips participants.

Al vespre es van jugar primer les finals de Copa, amb triomfs en les dues categories dels equips de de Coco Loco –superant Codigo H en la Copa Llavaneres masculina i l’equip local del #FemPinya en la Copa Caldetes femenina. Gran actuació de nou de les noies del Llavaneres Caldes d’Estrac que van perdre aquesta final als penals.

A les 19h van començar les finals absolutes amb vencedors inèdits. En la femenina el conjunt vallesà del Plan B va ratificar el seu gran torneig guanyant de forma clara la final 2-0 sobre APCG. En la darrera final de la tarda, el CHLSM de Montcada va superar el TCN, vigent campió, en un partit molt disputat amb dues parts molt igualades. Els MVP del torneig van ser Judith Vizuete (Plan B) i el porter Ricard Presas (CHLSM).

RESULTATS MARESME WEEK 2017

CATEGORIA MASCULINA
Campió: CHLSM (Montcada)
Subcampió: TCN
Semifinalistes: RDD i Plan B
Quartfinalistes: Pastelitos Beach, Albinegros, EVP Beach i Kremlin Crew

Copa Llavaneres
Final: Coco-Loco 2-0 Codigo H

CATEGORIA FEMENINA
Campió: Plan B
Subcampió: APCG
Semifinalistes: Roc&Bol Beach i The Corbi Team

Copa Caldetes
Final: Cocoloco 2-1 #FemPinya