Campus d’handbol platja Maresme Week 2015

Campus_Week

Handbol Platja + Diversió! Per a nens i nenes de 8 a 18 anys

2a Edició! Del diumenge 5 al divendres 10 de JULIOL de 2015

Si vols descobrir l’handbol platja o perfeccionar la tècnica, aquesta és la millor manera!
Al Campus Week hi faràs amics de tot arreu en un entorn immillorable. Amb monitors
experts, com Víctor Montoya (selecció espanyola handbol platja i Corbi Team) i Adrià Figueras (BM Granollers i Corbi Team). T’ho perdràs?

El campus està dirigit a esportistes individuals, equips o col·lectius (amb o sense entrenadors). Si són equips que vénen amb el seu entrenador, aquest podrà assistir als entrenaments i inclús col·laborar-hi en cas que desitgi aprendre les tècniques d’entrenament de l’handbol platja.

slide_leno

Tots els participants podran jugar al Torneig Internacional de Base, amb el seu propi equip o amb equips formats pels participants del Campus d’Handbol Platja Week.

MontoyaEspecialistes en handbol platja

Tenim un equip de monitors especialistes amb Víctor Montoya (The Corbi Team i Selecció Espanyola Handbol Platja), Adrià Figueras (The Corbi Team i BM Granollers), Zigor Amador (The Corbi Team) al costat dels entrenadors del Club Handbol Llavaneres. La millor atenció dels més petits als més grans (de benjamins a juvenils).

En la modalitat “Full” o “Extra”, durant la setmana es programaran altres activitats (vela, piscina, waterpolo, gimcanes…) per la tarda, i al final del Campus i del Torneig, gran FESTA DE CLOENDA!

INSCRIPCIONS