News

Calella i ARHS campions de la 2a Maresme Week – Campionat de Catalunya Catalunya a Caldes d’Estrac

Imatge dels shoot-outs decisius

La Maresme Week- Campionat de Catalunya 2015 d’handbol platja celebrat a Caldes d’Estrac aquest cap de setmana va cloure diumenge sent tot un èxit esportiu i de públic. Amb 67 equips (47 absoluts i 20 de base), va coronar al CHP Calella Alkopops (masculí) i ARHS Team (femení) com a campions de Catalunya Absoluts 2015, classificant-los pel campionat d’Espanya que es juga el pròxim cap de setmana a Roquetas de Mar. Aquests equips acompanyaran a la Final Estatal als dos equips de l’HP Granollers que ja tenien plaça assegurada com a campions del Tour Català.

Aquesta 2a Maresme Week d’handbol platja ha estat organitzada pel Club Handbol Llavaneres Maresme, amb el suport de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac i l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres. També han comptat amb el suport del Tour Català d’handbol Platja, la Federació Catalana d’Handbol i el CHP Calella.

Campions Absoluts

CHP CALELLA ALKOPOPS. Campió de Catalunya 2015 – Absolut Masculí
Subcampió: CocoLoco

ARHS Team (La Roca). Campió de Catalunya 2015 – Absolut Femení
Subcampió: HP Granollers

Gran nivell a la Base

Un dels trets distintius dels campionats de Catalunya d’handbol platja és el fet de barrejar en un mateix i intens cap de setmana els millors equips absoluts del país amb els equips de base, on es demostra que el jovent puja cada cop més ben preparat en un esport encara jove, però que ja treballa per ser olímpic a mig termini.

En aquestes categories de formació, amb un nivell realment espectacular, ARHS Team (Cadet Masculí i Femení), Madisa Team (Infantil Masculí) i Las Chicas de Berni (Infantil Femení) van aixecar les copes de Campions de Catalunya en l’entrega de premis que es va celebrar el diumenge a la tarda.

ARHS TEAM. Campió de Catalunya 2015 – Cadet Masculí

ARHS TEAM. Campió de Catalunya 2015 – Cadet Femení

MADISA TEAM. Campió de Catalunya 2015 – Infantil Masculí

LAS CHICAS DE BERNI. Campió de Catalunya 2015 – Infantil Femení