News

L’atractiu torneig de base tanca la 3a Maresme Week d’handbol platja

Final_CM

Una vintena d’equips de base d’handbol platja de Catalunya van citar-se aquest dissabte a Caldes d’Estrac per disputar el 3r Torneig de Base Maresme Week. Els Red Devils de la Llagosta en categoria cadet, ARHS IF en cadet-infantil femení, ARHS en Infantil Masculí, i els X-Boys de La Roca en Benjamí-Aleví, van ser els guanyadors de les quatre categories. En definitiva un gran dissabte d’esport, diversió i bon rotllo, que va demostrar que la base de l’handbol platja puja amb molt de nivell i entusiasme.

Tot i la coincidència amb dos tornejos més de base en el mateix cap de setmana –un fet que s’espera solucionar de cara a la pròxima temporada–, la Maresme Week va aconseguir mantenir el gran nivell de joc i participació del passat 2015. Amb molts equips del Vallès, el Maresme, el Baix Llobregat i Lleida, el torneig va començar de bon matí i va viure l’entrega de premis a les vuit del vespre just després de les emocionants quatre finals. Una entrega de copes que va comptar amb la presència del primer tinent d’alcalde de Caldes d’Estrac, Joan Baró; el regidor d’esports de Caldes, David Salvà, i el regidor d’esports de Sant Andreu de Llavaneres, Emili Minguell.

Fotodelafoto

Amb aquest segon torneig en una setmana es dóna per conclosa amb un balanç molt positiu aquesta 3a edició de la Maresme Week, que el passat cap de setmana va viure el Torneig Absolut i durant la setmana ha acollit entrenaments d’handbol platja i ha rebut la visita d’un campus d’estiu d’handbol. Queda clar que la Maresme Week queda totalment consolidada a la Platja dels Tres Micos de Caldes d’Estrac, que per segon any es reivindica com un espai immillorable.

Petits

Aquest esdeveniment ha estat organitzat pel Club Handbol Llavaneres Maresme amb la col·laboració de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, i el suport de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres i l’Ajuntament de Mataró. Gràcies a tots, i menció especial a tot l’equip de voluntaris que han fet possible un any més aquesta “Week” d’handbol platja a les platges del Maresme. Ens veiem el 2017!