News

El BHR de La Roca doble campió de la 5a Maresme Week 2018 a Caldes d’Estrac

El BHR La Roca va ser el doble guanyador absolut de la 5a Maresme Week 2018, segona parada del Tour Català, que es va celebrar dissabte a Caldes d’Estrac.

La Maresme Week ha seguit apostant enguany pel format d’un sol dia, i amb dos quadres finals. D’aquesta manera tenim quatre campions absoluts: doble èxit dels equips del BHR la Roca al torneig “week”, mentre que l‘ARHS Team femení i els Red Devils van emportar-se la “Copa Caldetes”.

Tot plegat, després de dotze hores d’handbol platja i molta diversió, en un torneig que va estar organitzat com és habitual pel Club Handbol Llavaneres-Caldes d’Estrac amb el suport de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac i l’Ajuntament de Llavaneres.

A les 19h de la tarda es va disputar la final femenina, que va acabar amb triomf del BHL de La Roca davant del Jousean’s Eleven en un partit atractiu que va acabar amb les dues parts guanyades per part del conjunt roquerol amb el que qual va destacar la seva portera Amanda Riera (MVP de la final). Tot seguit va ser el torn de la final masculina, entre el BHR i el Comando Uno Castelldefels.

La primera meitat va ser guanyada pel BHR, però la segona va ser més igualada i fins al final dominava el Comando Uno de Castelldefels, tot i que un gol in extremis va forçar el gol d’or. Al final, en el temps extra, els porters van ser protagonistes fent dues aturades a llançaments d’1 punt, fins que un gol d’Àlex Ortega (MVP de la final) va evitar els shoot-out i va donar el títol al BHR que va culminar el doblet.

Palmarès Maresme Week 2018

CATEGORIA FEMENINA

Campió: BHR La Roca

Finalista: Jousean’s Eleven

Campió “Copa”: ARHS Team

CATEGORIA MASCULINA
Campió: BH La Roca

Finalista: Comando Uno Castelldefels.

Campió “Copa”: Red Devils

Més fotografies i informació al Facebook de la Maresme Week